Romantik Hotel Kasteel Daelenbroeck


Romantik Hotel Kasteel DaelenbroeckRomantik Hotel Kasteel Daelenbroeck

Romantik Hotel Kasteel Daelenbroeck
Contact: Ger Meijers
Kasteellaan 2
6075 EZ Herkenbosch
»www.daelenbroeck.nl

soort van bedrijf: hotel, restaurant, zalen

specialiteiten/bijzonderheden:


Fraai gelegen in één van de mooiste streken van Nederland, Midden-Limburg, gemeente Roerdalen. Landelijk gesitueerd aan de Roervallei in een prachtig natuurgebied, even buiten de dorpskern in de Nationaalparkregio Meinweg.
Het landgoed van ruim 6,5 hectare kan benaderd worden via een eigen oprijlaan. Op het Landgoed bevinden zich drie historische gebouwen, onder te verdelen in:
De Voorburcht:
Middels de brug over de gracht en de statige poort in de Voorburcht bereikt men de idyllische binnenplaats. Aan de binnenplaats zijn gelegen het terras, het à la carte restaurant, de wagengalerij, die nu verbouwd is tot Tuinzaal en enkele zalen die gebruikt worden als aperitief-, vergader- en trouwzaal. In de Voorburcht bevinden zich tevens de Torenkamer en de suite “ Baron de Raville”.
De Hoofdburcht:
Vanaf het terras uitkijkend ziet u de Hoofdburcht liggen, in de hoofdburcht bevinden zich meerdere sfeervolle zalen en 14e eeuwse gewelven die apart of gecombineerd ruimte bieden aan gezelschappen vanaf 10 tot max. 450 personen. De Hoofdburcht is de ideale evenementenlocatie voor bedrijfs-, thema- en bruiloftsfeesten, diners en bijeenkomsten.

Kasteelhoeve:
In de kasteelhoeve bevinden zich de 16 luxe split-level suites.
De suites zijn alle voorzien van een gezellige living op de begane grond. De slaapkamer en badkamer zijn via een eigen trap te bereiken op de eerste verdieping. Iedere kamer heeft zijn eigen terras met uitkijk op de binnenplaats of de Voorburcht.


Smokkelroute

Ontdek de Bourgondische gastvrijheid van onze restaurants aan beide zijden van de grens tussen Duitsland en Nederland, in het Limburgse Roergebied. Wij leiden u langs de historische smokkelroutes, een grensoverschrijdende activiteit die het voor u als gast aantrekkelijk maakt de culinaire sfeer van onze grensstreek te combineren met een interessante en sportieve fietstocht.
» verder