Golfrestaurant St. Andrews


Golfrestaurant St. AndrewsGolfrestaurant St. Andrews

Golfrestaurant St. Andrews
Miriam Ungerechts
Stationsweg 100
6075 CD Herkenbosch
»www.st-andrews.nl

soort van bedrijf: Restaurant

Golfrestaurant St. Andrews ligt aan de rand van het wonderschone Nationaal Park “De Meinweg” op de golfbaan Herkenbosch.
Deze golfbaan is een van de mooiste van Nederland en werd niet voor niets vanwege de ideale bosligging in 1994 uitgeroepen tot mooiste bosbaan van Nederland. Voor of na het slaan van de 18 holes is het heerlijk lunchen of dineren in ons Golfrestaurant. Of tussendoor genieten, want wij cateren ook op de baan. Zonder de baan op te gaan alleen culinair verwend worden is ook een heel goede optie.
Golfrestaurant St. Andrews biedt op een sfeervolle locatie een uitstekende keuken. Het gehele restaurant en clubhuis is omgeven door ramen waardoor u vanuit elke zitplaats een schitterend zicht op deze mooie baan heeft. Het terras is rondom het restaurant gesitueerd en maakt het zo mogelijk de golfsport van heel dichtbij te ervaren.
Ook niet-golfers vinden hun weg naar St. Andrews. Zij komen voor een heerlijk restaurant in een geweldige setting, voor een lunch of een diner in het groen. Of omdat er iets te vieren is want de feesten die wij cateren op deze mooie locatie zijn een gegarandeerd succes. Onze feestelijke bijeenkomsten kunnen vele vormen aannemen: bruiloften, recepties, lunches, diners, barbecues zijn maar een paar voorbeelden.
Ons restaurant werkt nauw samen met BurgGolf Herkenbosch en de Golf en Country Club Herkenbosch. Zo komt de combinatie golfbaan en restaurant goed tot zijn recht. Voor een wat langer verblijf in deze prachtige regio bieden wij, met onze hotels Landgoed Kasteel Daelenbroeck en Hampshire Boshotel Vlodrop, golfarrangementen plus overnachting.


Smokkelroute

Ontdek de Bourgondische gastvrijheid van onze restaurants aan beide zijden van de grens tussen Duitsland en Nederland, in het Limburgse Roergebied. Wij leiden u langs de historische smokkelroutes, een grensoverschrijdende activiteit die het voor u als gast aantrekkelijk maakt de culinaire sfeer van onze grensstreek te combineren met een interessante en sportieve fietstocht.
» verder